René Visser

EP-W Adviseur

Hallo, mijn naam is René Visser 35 jaar wonend in Monnickendam. Ik ben getrouwd heb 1 zoon en mijn vrouw is op dit moment zwanger. Ik heb het grootste gedeelte van mijn carrière in de horeca gewerkt en dan voornamelijk als chef.

Wat René in zijn vrije tijd doet: 

“In mijn vrije tijd sport ik graag, zeker 2 keer in de week sta ik op het voetbalveld bij mijn amateurclub. Eten is nog steeds een passie dus zodra het weer mag ga ik lekker dineren met vrienden of mijn vrouw. Mijn vrienden zijn belangrijk dus we proberen altijd tijd voor elkaar vrij te maken als het even kan.”

Waarom René voor Prosperos heeft gekozen:

“Ik heb voor Prosperos gekozen, omdat ik direct een goed gevoel had bij mijn eerste gesprek. Bij Prosperos is het werk zeker belangrijk en kwaliteit leveren ook, maar net zo belangrijk zijn je gezin en een fijne werksfeer.”

Wat René doet aan duurzaamheid en milieu:

”De laatste jaren ben zijn we druk bezig met het verbouwen van ons huis. We maken het groter en direct ook duurzamer! Vorig jaar is er een verdieping op ons huis gezet compleet met geïsoleerde dakplaten en hr++ beglazing in de dakkapellen. We hebben er ook voor gekozen direct de spouwmuur te doen, aangezien dit aantrekkelijk gemaakt werd door subsidies.”

Tip van René:

In deze branche is er keuze genoeg voor jou om een werknemer te kiezen. Neem je tijd en kies er 1 die bij jou past. Inmiddels werk ik nu 1,5 maand bij Prosperos en ik kan oprecht zeggen dat de samenwerking tot nu toe heel fijn is. Zowel ons leidinggevende, de planningsafdeling en de kwaliteitsafdeling zijn zeer capabel en leuke mensen.