EP-U / EP-W ENERGIELABELS

Energielabels zijn verplicht bij de verkoop, verhuur en oplevering van bedrijfspanden en woningen. Een energielabel geeft de energieprestatie van een gebouw weer.

LEES MEER

BOUWKUNDIGE KEURINGEN

De bouwkundige keuring biedt meer inzicht in de bouwkundige staat van een pand. De uitkomst hiervan is vormgegeven in een helder rapport waarin u kunt zien wat voor kosten u in de toekomst kunt verwachten.

LEES MEER

Bouwtekening NEN 2580

NEN 2580 OPPERVLAKTEMETING

Krijg inzicht in de BVO’s en VVO’s met een NEN 2580 meetrapport. NEN 2580 is dé Nederlandse norm voor het bepalen van de oppervlakte en inhoud van een gebouw.

LEES MEER

EED rapportages

EED-AUDITS

De EED-audit biedt een overzicht van alle energiestromen binnen een organisatie. Het geeft inzicht in mogelijke kosteneffectieve energiebesparingsmaatregelen.

LEES MEER

Asebst-golfplaten

ASBESTINVENTARISATIES

Gebouwen die vóór 1994 gebouwd zijn, kunnen asbest bevatten. Door te onderzoeken waar het asbest zit, kunnen er maatregelen genomen worden die nodig zijn voor een veilige omgeving.

LEES MEER

man met kladblok voor rapportage informatieplicht

INFORMATIEPLICHT

Verbruikt uw bedrijf of instelling meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m³ gas per jaar? Dan moet uw onderneming voldoen aan de informatieplicht.

LEES MEER

SAMENWERKEN AAN EEN VEILIGE EN DUURZAME OMGEVING?

neem contact op

WIJ WERKEN ONDER ANDERE VOOR:

column1-image1Bedrijfsmakelaars

column2-image1Taxateurs

column3-image1Vastgoedadviseurs

column1-image2Investeerders

column2-image1Rijkswaterstaat

column3-image1Adviesbureaus

column1-image3Multinationals

column2-image1Winkelketens

column3-image1Zorginstellingen

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR PROFESSIONALS

Door de toenemende vraag in dienstverlening rondom energie inspecties, vastgoed en milieu zijn wij op zoek naar professionals. Heb jij ervaring in onze branche en ben jij op zoek naar een baan bij een snelgroeiende organisatie? Bekijk dan onze openstaande vacatures en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bekijk onze vacatures

GEINTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?

Onze adviseurs zijn door heel Nederland inzetbaar.

vraag een offerte aan