De bouwkundige keuring biedt meer inzicht in de bouwkundige staat van een pand. De uitkomst hiervan is vormgegeven in een helder rapport waarin u ziet wat voor kosten u in de toekomst kunt verwachten.

Een bouwtechnische keuring is een onafhankelijke, visuele keuring van een bedrijfspand of woning. Tijdens deze visuele keuring wordt er door een ervaren bouwkundige een checklist afgewerkt. Het pand wordt van het dak tot aan de kruipruimte geïnspecteerd op eventuele gebreken of toekomstige onderhoudswerkzaamheden.

Onze bouwkundigen werken dagelijks door heel Nederland aan deze keuringen. Zij hebben jarenlange ervaring en hebben alle soorten bouwconstructies en toepassingen al eens gezien. Hierdoor weten zij goed op welke specifieke punten ze moeten letten.

man inspecteert kelderraam

Een bouwkundige keuring wordt veelal aangevraagd bij aan- of verkoop van een bedrijfspand of woning. De bouwkundige keuring rapportage voldoet aan de eisen die gesteld zijn door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Wat u bij ons kunt verwachten:

 • Onafhankelijk & betrouwbaar

 • Binnen één week uw keuring

 • Geschikt voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

 • Inclusief kostenraming bij eventuele gebreken

Aandachtspunten

De bouwkundige keuring is een visuele keuring. Dit houdt in dat er geen destructieve werkzaamheden plaatsvinden. Asbest zal worden gemeld wanneer het visueel waarneembaar is. Aanwezigheid van asbest kan hiermee niet volledig uitgesloten worden. Wel kunt u een bouwtechnische keuring in combinatie met een asbestinventarisatie aanvragen.

Vragen?
Neem contact op. 
085 – 004 6616
info@prosperos.nl
BOUWKUNDIGE KEURINGEN

“Een bouwkundige keuring is een echte noodzaak wanneer u gaat kopen of verkopen.”

De bouwkundige keuring

cover van een bouwkundige keuring rapportage

Vraag nu een bouwkundige keuring aan

Vul onderstaand contactformulier in en een van onze adviseurs neemt contact met u op voor de tarieven, procedure en planning. 


  Prosperos

  085 – 130 1567
  info@prosperos.nl
  KvK: 76685756

  Onze adviseurs zijn in heel Nederland inzetbaar zonder voorrijkosten.